Het schriftelijke HSKexamen bestaat uit zes niveaus. 
HSK boek bestaat uit 10 schriftelijke proefexamens in dezelfde vorm als het formele HSK examen. Er zijn een luistervaardigheidstest, een leesvaardigheidstest en een schrijfvaardigheidstest.

Nieuw HSK proefexamens (niveau 1-A1) incl. MP3 CD  €  15.50
Nieuw HSK proefexamens (niveau 2-A2) incl. MP3 CD  €  19.00
Nieuw HSK proefexamens (niveau 3-B1) incl. MP3 CD  €  21.50
Nieuw HSK proefexamens (niveau 4-B2) incl. MP3 CD  €  22.50
         

Deze boeken zijn gericht op spreken, luisteren en lezen. Elke dialoog begint met Chinese karaters, aan het eind van de dialoog wordt dezelfde dialoog in pinyin geschreven. Bij elke les wordt ook grammatica behandeld. Het is een goed boek voor mensen die beginnen met leren lezen.
Het kost 24,95 euro.
Dit is een goed boek om te leren schrijven en lezen. Met betrekking tot 500 karakters wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze op de juiste manier moet schrijven en hoe je deze 500 woorden flexibel kunt gebruiken. Bij elk woord wordt ook uitgelegd hoe het is ontstaan. 
Het boek kost 25,00 euro.


Dit is een goed Nederlandstalig boek voor de kindercursus Chinees. Er zijn in totaal 24 handige dialogen met veel afbeeldingen. Bij elke les worden er ongeveer 5 woorden behandeld: hoe ze op de juiste manier te schrijven. 
Het boek kost 10,00 euro.
Mandarijn Chinees Basis Cursus

BASISCURSUS Mandarijn Chinees


ZhongWen, Basiscursus Mandarijn Chinees is een studieboek dat bedoeld is om op een zo efficiënt mogelijke manier de beginselen van het Chinees te leren. Beginners kunnen zich in 12 lessen een zodanige kennis van grammatica en woordenschat meester maken dat ze simpele conversaties in het Chinees kunnen voeren, zoals de weg vragen, iets bestellen in een restaurant, afdingen op de markt of een taxichauffeur vertellen waar hij naartoe moet.
 
Bestel het boek Mandarijn Chinees